Для досвідчених кухарів, хто полюбляє приготуванням, та ненавидить розкидані речі на кухні!

Informace, které nejsou na našem webu či se týkají fóra.
Odpovědět
Donnainogy
MC/Tekkit nick: Donnainogy
Steam nick: Donnainogy

Для досвідчених кухарів, хто полюбляє приготуванням, та ненавидить розкидані речі на кухні!

Příspěvek od Donnainogy »

Мені хочеться поділитися історією, що пригодилася у мною того самого тижня. Моя крихітка замовила, щоб як кулінарний експерт зробила щось святкове на великої події. Я, як завжди, авжеж, почала вишукувати врятувальну знахідку в кулінарних блогах і.... Провела цілих 1.5 години свого життя, блукаючи від ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї виявилися занадто з багатоетапні, інші - із дорогими продуктами, треті - з масою реклами. А раптом як же я мені спало на думку щодо сей чудовий ресурс та за п’ять хвилин, і це факт! відкрила - ідеальний варіант! Варіант виявився так простим, що навіть юна 12-річна доця здолала своїй мамі підказати. Наприкінці наша команда приготували неймовірний торт, який став головним хітом святкового столу. Вже сьогодні всі мої найкращі сусідки не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті я відкрила настільки чудовий варіант?"
Блог

Odpovědět

Zpět na „Informace“