Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Informace, které nejsou na našem webu či se týkají fóra.
Odpovědět
Jennagrowl
MC/Tekkit nick: Jennagrowl
Steam nick: Jennagrowl

Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Příspěvek od Jennagrowl »

Раніше я вважала, що зробити смачний бульйон то справжнє мистецтво. Те, що виходило у мене майже завжди призводили до каламутну рідину з сумнівним ароматом, а яловичина виходило жорстким. Тому я купувала напівфабрикатами, хоча у душі прагнула про ідеальну наваристу, прозору та запашну юшку, яку пропонують у рестораціях.

Все змінилося, коли я випадково відкрила веб-сторінку https://masterdoma.vinnytsia.ua/. Сайт просто кишів кулінарними ідеями! Вивчаючи різноманітні рецепти, я знайшла той самий — «Бульйон яловичий з овочевими галушками». І хоч я зосередилася виключно на бульйоні, базова основа став для мене справжнім одкровенням.

Ось як усе відбувалося:

1. За рецептом з [я взяла яловичину на кістці — зупинила свій вибір на голяшці. Поклала м'ясо в каструлю та залила холодною водою, щоб м'ясо було повністю вкрите.
2. Довела воду до кипіння на сильному вогні. Обов'язково слід — зняла весь шум, що піднявся. У минулому я пропускала цей крок, і страва не мала прозорості.
3. Зменшила вогонь до мінімуму, щоб вода ледь-ледь тремтіла. Вкинула головку цибулі, корінь моркви, лавровий лист, чорний перець горошком і дрібок солі. І залишила все це нудитися протягом трьох годин, під кришкою.
4. Процідила готовий бульйон. Він виявився кришталево чистим, з насиченим янтарним забарвленням і запахом, що дражнив ніс, що вся квартира наповнилася затишком.

З того часу я часто повертаюся до цього рецепту. Його використовую як базу для моїх улюблених супів, або просто частуванням самі по собі, яку я збагачую свіжою зеленню та хрусткими грінками. І кожного разу, коли зачерпую ложку тієї запашної рідини, я згадую той самий сайт, який відкрив для мене секрети справжнього кухарського мистецтва.

Odpovědět

Zpět na „Informace“